L’Espai Vives i l’ETSE acullen ‘Conèixer els màsters’ per acostar els màsters oficials de la UV a l’estudiantat de grau L’Espai Vives i l’ETSE acullen ‘Conèixer els màsters’ per acostar els màsters oficials de la UV a l’estudiantat de grau 01/04/25 Els dimarts 8 d’abril i 15 d’abril, de 13 h a 15 h, tindrà lloc Conèixer els màsters als campus de Blasco Ibáñez i de Burjassot, respectivament. La iniciativa, que té per objectiu informar de primera...[Read more]
Dr. Garzón of UVEmpren is enrolled in the master's degree programme 10/02/25 On 30 January, the workshop 'Entrepreneurship in the agri-food company' of the University Master's Degree in Food Quality and Safety of the Faculty of Pharmacy and Food Sciences was held. Dr. María...
'Entrepreneurship in Agri-Food Businesses 'Entrepreneurship in Agri-Food Businesses 04/02/25 On the 30th of January, the University Master in Food Quality and Safety of the Faculty of Pharmacy and Food Sciences held the conference 'Entrepreneurship in Agri-Food Businesses'. The conference...[Read more]
Professional Orientation Programme (POP): Food sector Professional Orientation Programme (POP): Food sector 20/01/25 Do you want to find out about career opportunities in the food industry? Are you interested in the world of business?[Read more]
Participation of José Luis García Jiménez, Health Inspector of the Department of Manises, in the UV Master's Degree in Food Quality and Safety. Participation of José Luis García Jiménez, Health Inspector of the Department of Manises, in the UV Master's Degree in Food Quality and Safety. 21/11/24 [Read more]
Participation of Dr Carlos Antón Estéban, Head of the Food Risk Management Service, in the Masters in Food Quality and Safety at the UV. 19/11/24 Dr Carlos Antón Esteban, Head of the Food Risk Management Service of the Generalitat Valenciana's Subdirectorate General for Food Safety, Public Health Laboratories and Environmental Health, gave a...
World Food Day: Food for all 29/10/24 Today we celebrate World Food Day, an opportunity to reflect on the fundamental right of everyone to have access to sufficient and nutritious food. This year's theme focuses on the importance of...
Participation of Dr Lidia Gil from RINA in Spain in the UV Master in Food Quality and Safety 29/10/24 Dr Lidia Gil, RINA Iberia Training Manager in Spain, once again participated as an external speaker to address management systems and their certification in the agri-food sector. During the sessions...
Participation of the Head of Area of the General Subdirectorate of Nutrition of AESAN in the Master’Degree in Food Quality and Safety of the Faculty of Pharmacy (UV) Participation of the Head of Area of the General Subdirectorate of Nutrition of AESAN in the Master’Degree in Food Quality and Safety of the Faculty of Pharmacy (UV) 16/10/24 On Thursday 3rd October, the lecture 'Towards healthy and sustainable food systems. NAOS Strategies' was presented by Dr. María José Yusta Boyo, Head of Area of the General Subdirectorate of...[Read more]
Participació del Cap de l'àrea d'Avaluació de Riscos de la AESAN el Dr. Vicente Calderón Pasqua en el Màster Universitari en qualitat i seguretat alimentària de la UV. 02/10/24 El dimarts 1 d'octubre s'han iniciat les classes del Màster de qualitat i seguretat alimentària de la UV amb la ponència “Avaluació de riscos. Comité científic de la AESAN” presentada pel Cap de...
Inauguració del Màster amb la conferència “Innovació alimentària” del Dr. Daniel Ramón Vidal de ADM. Inauguració del Màster amb la conferència “Innovació alimentària” del Dr. Daniel Ramón Vidal de ADM. 02/10/24 El dijous 26 de setembre, es va inaugurar el Màster de Qualitat i Seguretat Alimentària amb la conferència “Innovació alimentària” a càrrec del distingit investigador en Microbioma de la...[Read more]
THE FOOD CHANDE MAKERS SUMMIT THE FOOD CHANDE MAKERS SUMMIT 21/06/24 On 18-19 June took place the 6th Food_talks (f_talks) at BioHub VLC with the slogan THE FOOD CHANDE MAKERS SUMMIT took place[Read more]