L’Espai Vives i l’ETSE acullen ‘Conèixer els màsters’ per acostar els màsters oficials de la UV a l’estudiantat de grau L’Espai Vives i l’ETSE acullen ‘Conèixer els màsters’ per acostar els màsters oficials de la UV a l’estudiantat de grau 01/04/25 Els dimarts 8 d’abril i 15 d’abril, de 13 h a 15 h, tindrà lloc Conèixer els màsters als campus de Blasco Ibáñez i de Burjassot, respectivament. La iniciativa, que té per objectiu informar de primera...[Llegir més]
Participació de la Dra. Garzón de UVEmpren en el màster 10/02/25 El 30 de gener es va celebrar la Jornada de “Emprenedoria en l'empresa agroalimentària” del Màster Universitari en Qualitat i Seguretat Alimentària de la Facultat de Farmàcia i Ciències de...
Emprenedoria en l'empresa agroalimentària Emprenedoria en l'empresa agroalimentària 04/02/25 El 30 de gener es va celebrar la Jornada de “Emprenedoria en l'empresa agroalimentària” del Màster Universitari en Qualitat i Seguretat Alimentària de la Facultat de Farmàcia i Ciències de...[Llegir més]
Programa d'Orientació Professional (POP): Àrea alimentació Programa d'Orientació Professional (POP): Àrea alimentació 20/01/25 Vols conéixer les eixides professionals en la indústria de l'alimentació? Tens inquietud pel món de l'empresa?[Llegir més]
Participació de D. José Luis García Jiménez, Inspector de Sanitat del Departament de Manises en el màster de qualitat i seguretat alimentària de la UV Participació de D. José Luis García Jiménez, Inspector de Sanitat del Departament de Manises en el màster de qualitat i seguretat alimentària de la UV 21/11/24 [Llegir més]
Participació del Dr. Carlos Antón Estéban, Cap del Servici de Gestió de Riscos Alimentaris en el màster de qualitat i seguretat alimentària de la UV. 19/11/24 El Dr. Carlos Antón Estéban, cap del Servici de Gestió de Riscos Alimentaris de la Subdirecció General de Seguretat Alimentària, Laboratoris de Salut Pública i Sanitat Ambiental de la Generalitat...
Dia Mundial de l'Alimentació: Nutrició per a Tots 29/10/24 Hui, celebrem el Dia Mundial de l'Alimentació, una oportunitat per a reflexionar sobre el dret fonamental de cada persona a tindre accés a una alimentació adequada i nutritiva. Enguany, el tema se...
Participació de la Dra. Lídia Gil de RINA a Espanya en el Màster de qualitat i seguretat alimentària de la UV 29/10/24 La Dra. Lídia Gil, responsable de formació de RINA Iberia (Espanya), ha participat novament com a ponent externa per a abordar els Sistemes de Gestió i la seua certificació en el sector...
Participació de la Cap d'àrea de la Subdirecció General de Nutrició de la AESAN en el Màster Universitari en qualitat i seguretat alimentari de la Facultat de Farmàcia (UV) Participació de la Cap d'àrea de la Subdirecció General de Nutrició de la AESAN en el Màster Universitari en qualitat i seguretat alimentari de la Facultat de Farmàcia (UV) 16/10/24 El dijous 3 d'octubre va tindre lloc la ponència “Cap a sistemes alimentaris saludables i sostenibles. Estratègies NAOS” a càrrec de la Dra. María José Yusta Boyo cap d'àrea de la Subdirecció General...[Llegir més]
Participació del Cap de l'àrea d'Avaluació de Riscos de la AESAN el Dr. Vicente Calderón Pasqua en el Màster Universitari en qualitat i seguretat alimentària de la UV. 02/10/24 El dimarts 1 d'octubre s'han iniciat les classes del Màster de qualitat i seguretat alimentària de la UV amb la ponència “Avaluació de riscos. Comité científic de la AESAN” presentada pel Cap de...
Inauguració del Màster amb la conferència “Innovació alimentària” del Dr. Daniel Ramón Vidal de ADM. Inauguració del Màster amb la conferència “Innovació alimentària” del Dr. Daniel Ramón Vidal de ADM. 02/10/24 El dijous 26 de setembre, es va inaugurar el Màster de Qualitat i Seguretat Alimentària amb la conferència “Innovació alimentària” a càrrec del distingit investigador en Microbioma de la...[Llegir més]
THE FOOD CHANDE MAKERS SUMMIT THE FOOD CHANDE MAKERS SUMMIT 21/06/24 El 18-19 de juny ha tingut lloc el 6è Food_talks (f_talks) a BioHub VLC amb el lema THE FOOD CHANDE MAKERS SUMMIT [Llegir més]