Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Obert el termini de sol·licitud de places en l'Institut d'Estiu Hazelden Betty Ford 2015 per a Estudiants de Medicina (SIMS)
Els estudiants de medicina poden començar a pensar en els seus plans per a l'estiu, ja que la sol·licitud per al SIMS 2015 està actualment disponible en la nostra pàgina web.
La programació d'enguany ha sigut ampliada, oferint així 176 beques completes per a assistir al nostre programa intensiu d'immersió de 5 dies en l'Institut d'Estiu per a Estudiants de Medicina (SIMS). El programa SIMS tindrà lloc en el Campus de Betty Ford Center de Rancho Mirage a Califòrnia, així com en el Campus de la Fundació Hazelden Betty Ford de Center City a Minnesota.
La beca cobreix els bitllets d'avió fins a 450€ aproximadament, 6 nits d'allotjament en hotel, i l'experiència única de conèixer des de dins la mundialment coneguda Fundació Hazelden Betty Ford.


Els estudiants de medicina vénen a la Fundació Hazelden Betty Ford per a aprendre sobre ciència de l'addicció, i es van d'ací coneixent l'esperit de la recuperació. Aprenen que l'addicció és una malaltia biològica, psicològica, social i espiritual,i sobre com el tractament afecta a la persona globalment. Se'ls ensenya sobre com els programes de 12 passos s'utilitzen en el tractament i es converteixen en una part del procés de recuperació per a tota la vida. Se submergeixen en el procés de tractament i arriben a entendre que el programa consisteix a passar de pensar amb el cap a pensar amb el cor. Es tracta de veure a l'ésser humà que hi ha darrere de la malaltia.
S'estan acceptant sol·licituds per a aquesta gran oportunitat i ens agradaria que compartires aquest link amb aquelles persones que penses que puguen aprofitar aquesta increïble experiència que et canviarà la vida.

Fes clic ací per a accedir al fullet de l'Institut d'Estiu per a Estudiants de Medicina (SIMS) i obtenir més informació sobre el programa. Per favor, comparteix-ho amb companys de facultat, de treball i professionals de medicina.