Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • estudiant

El Programa de Doctorat, Geografia i Història del Mediterrani des de la Prehistòria a l'Edat Moderna, s'ha elaborat sobre la base d'un conjunt de diversos programes impartits en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València Estudi General amb la voluntat de conjuminar línies i equips de recerca, que permeta un millor aprofitament dels recursos materials i humans del Centre.

Destaca el seu marcat caràcter interdisciplinari, dirigit a propiciar l'escenari adequat per a la realització de Tesis doctorals per part d'estudiants que procedisquen no solament de la Universitat de València, sinó de qualsevol dels àmbits universitaris de la conca mediterrània, incloent països del nord d'Àfrica i Pròxim Orient. En aquest sentit, mereix destacar-se que els diferents equips que integren el Programa mantenen nombroses col·laboracions amb altres universitats, organismes o institucions, nacionals i internacionals, de les quals resulta beneficiada la formació dels/as estudiants de doctorat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies