Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals Logo del portal

El Màster Oficial de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València visita les instal·lacions de l'empresa Plats Tradicionals a Bunyol

  • 25 de novembre de 2022
Alumnat

El professor Ricardo Calvo va acompanyar a l'alumnat durant la visita, que va comptar amb una explicació de dos experts en prevenció de la companyia d'alimentació.

L'alumnat del Màster va visitar les instal·lacions que l'empresa Plats Tradicionals té a Bunyol, empresa dedicada a cuinar plats preparats amb ingredients naturals. 

A més de veure in situ el procés de producció, van rebre l'acompanyament expert de Fernando Peña, Coordinador del Servei de Prevenció Propi, i de José Luís Guillén, Assessor Extern en PRL de la tercera línia de Defensa del grupo Familia Martínez, que van explicar amb deteniment les característiques del sistema preventiu implantat, així com la seua vinculació i integració amb els sistemes de gestió de la qualitat, del medi ambient i de la seguretat del producte. 

El professor responsable de l'eixida de camp va ser Ricard Calvo (Departament de Sociologia i Antropologia Social UV), coordinador de Curs i responsables de Gestió Acadèmica del Màster de Prevenció de Riscos Laborals.
 

Imatges: