Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Química Logo del portal

.

Col·labora amb importants participants

L'il·lustre Col·legi Oficial de Químics de la Comunitat Valenciana participa en el Màster de Química

.

Obri't pas entre les millors empreses

Elecció entre més de cinquanta empreses de la Comunitat Valenciana a través de l'ADEIT

.

Un Màster amb doble itinerari formatiu

El Màster en Química compta amb un doble itinerari Acadèmic-Investigador i professional de l'empresa de la indústria química

Blog

  • La reacción química más sabrosa

    28 de de gener de 2016

    Hay una reacción química que, tengas interés o no por la química, todos realizamos prácticamente a diario. ¿De qué reacción química estamos hablando? La reacción de Maillard; que consiste en un proceso que se lleva acabo cada vez que cocinas una amplia variedad de alimentos, y que es la principal causante del sabor de la carne, la cebolla frita, el café tostado o el pan tostado, por poner varios sabrosos ejemplos.