Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiant del Màster en Química
Es planteja un perfil doble: professional i acadèmic. Les sortides professionals més importants dels graduats en Química són:
 
1. El sector industrial:  tant en indústria química pròpiament dita de fabricació de productes químics bàsics, com de transformació, així com en molts sectors relacionats amb la química, com a alimentació, farmacèutic, tèxtil, etc. Les funcions són molt diverses, anant des de la Gerència fins a la venda especialitzada, passant, naturalment per l'adreça tècnica, fabricació, laboratoris de control, R+D+i, control mediambiental, etc. 
2. Ensenyament tant pública com a privada, en l'àmbit de l'ensenyament secundari, batxillerat i formació professional. La formació dels graduats en química com a professors d'ensenyament secundari, batxillerat i formació professional exigeix per la legislació vigent, l'obtenció d'un Màster Universitari de perfil professional i de continguts reglats per OM.
3. Ensenyament Superior i Recerca tant en Universitats públiques i privades com en diversos OPI
4. Altres àmbits del sector públic, com a Laboratoris de Duanes, Laboratoris Forenses, Hospitals, etc.. La formació dels graduats en química per al seu exercici en hospitals exigeix l'obtenció del títol d'especialista, reglat pel decret d'especialitats mèdiques, després de la formació de postgrau corresponent com a químics interns i residents (QUIR).
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies