Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 13/12/17

  GRAU EN CIÈNCIA DE DADES

  El Grau en Ciència de Dades ha sigut recentment verificat per l'ANECA, per la qual cosa s'impartirà a partir del pròxim curs 2018-2019 en l’ETSE-UV. En resposta a l'alta demanda professional i social, durant el curs passat es van iniciar els tràmits per a la implantació d'aquest grau, atès que “La Universitat de València reuneix totes les condicions per a impartir aquest grau multidisciplinari”. Entre les diverses disciplines que convergeixen el l'àmbit de les ciències de dades estan tant les matemàtiques com les ciències estadístiques. Per això, des de la Facultat de Ciències Matemàtiques ens congratulem de la resposta positiva que la proposta de grau ha rebut. Tant la Facultat, com els departments que en formen part, hi participaran en la implantació del grau. Aquest projecte repercutirà en un sensible benefici en el posicionament general de la Universitat de València en tasques de R+D+I i de cooperació amb l'empresa.

 • 25/10/17

  MOTIVEM

  [Llegir més]

 • 24/10/17

  És científic el cinema?

  Nova activitat interactiva de INNOCAMPUS EXPLORA. Dijous dia 26 a les 12 hores a la Sala Darwin

  [Llegir més]

 • 02/10/17

  La xarxa global d’interferòmetres LIGO-Virgo obri una nova era per a la ciència d’ones gravitacionals

  La Col·laboració Virgo i la Col·laboració Científica LIGO presenten la primera observació d’ones gravitacionals realitzada per tres detectors. Aquest resultat destaca el potencial científic d’una xarxa global de detectors d’ones gravitacionals, aconseguint una millor localització de la font i accés a les polaritzacions de les ones. En la Col·laboració Virgo participen científics de la Universitat de València i més concretament de la nostra facultat.

  [Llegir més]

 • 26/09/17

  Programa Estudiants Correctors. T'interessa??

  Si estàs matriculat de 3er/4rt del Grau en Matemàtiques, consideres que tens un bon nivell pel que fa al llenguatge matemàtic i vols ajudar als estudiants de primer participant en un Programa d'Innovació Educativa, t'interessa el Programa d'Estudiants Correctors.

  [Llegir més]

 • 01/09/17

  Mesa Redonda: Mujeres y Matemáticas: Pasado, Presente y Futuro.

  El 4 de septiembre a las 18:30 horas en el Salón de grados “Manuel Valdivia” de la Facultat de Matemàtiques tendrá lugar la mesa redonda Mujeres y Matemáticas: Pasado, Presente y Futuro donde se discutirá sobre el papel y la participación de la mujer en la producción matemática.

  [Llegir més]

 • 01/09/17

  EL FUTURO DE LA INVESTIGACIÓN MATEMÁTICA SE DEBATE EN VALENCIA

  Cerca de 300 matemáticos se reúnen del 4 al 8 de septiembre en el 4º Congreso de Jóvenes Investigadores de la RSME. La cita repasará la situación y los últimos avances de la investigación matemática en España.

  [Llegir més]

 • 01/08/17

  Primera matrícula

  Dimecres, 26 de juliol, a les 10 del matí reunió informativa prèvia a la matrícula per als nous estudiants de Grau en Matemàtiques a l’Aula 0.1

 • 28/07/17

  Màgia i Matemàtiques al Jardí Botànic

  [Llegir més]

 • 24/07/17

  Tancament de la Facultat

  La secretaria de la Facultat de Matemàtiques romandrà tancada el 1 al 31 d'agost de 2017. La Facultat de Matemàtiques romandrà tancada des del 7 al 31 d'agost de 2017.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies