Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 02/10/17

  La xarxa global d’interferòmetres LIGO-Virgo obri una nova era per a la ciència d’ones gravitacionals

  La Col·laboració Virgo i la Col·laboració Científica LIGO presenten la primera observació d’ones gravitacionals realitzada per tres detectors. Aquest resultat destaca el potencial científic d’una xarxa global de detectors d’ones gravitacionals, aconseguint una millor localització de la font i accés a les polaritzacions de les ones. En la Col·laboració Virgo participen científics de la Universitat de València i més concretament de la nostra facultat.

  [Llegir més]

 • 26/09/17

  Programa Estudiants Correctors. T'interessa??

  Si estàs matriculat de 3er/4rt del Grau en Matemàtiques, consideres que tens un bon nivell pel que fa al llenguatge matemàtic i vols ajudar als estudiants de primer participant en un Programa d'Innovació Educativa, t'interessa el Programa d'Estudiants Correctors.

  [Llegir més]

 • 01/09/17

  Mesa Redonda: Mujeres y Matemáticas: Pasado, Presente y Futuro.

  El 4 de septiembre a las 18:30 horas en el Salón de grados “Manuel Valdivia” de la Facultat de Matemàtiques tendrá lugar la mesa redonda Mujeres y Matemáticas: Pasado, Presente y Futuro donde se discutirá sobre el papel y la participación de la mujer en la producción matemática.

  [Llegir més]

 • 01/09/17

  EL FUTURO DE LA INVESTIGACIÓN MATEMÁTICA SE DEBATE EN VALENCIA

  Cerca de 300 matemáticos se reúnen del 4 al 8 de septiembre en el 4º Congreso de Jóvenes Investigadores de la RSME. La cita repasará la situación y los últimos avances de la investigación matemática en España.

  [Llegir més]

 • 01/08/17

  Primera matrícula

  Dimecres, 26 de juliol, a les 10 del matí reunió informativa prèvia a la matrícula per als nous estudiants de Grau en Matemàtiques a l’Aula 0.1

 • 28/07/17

  Màgia i Matemàtiques al Jardí Botànic

  [Llegir més]

 • 24/07/17

  Tancament de la Facultat

  La secretaria de la Facultat de Matemàtiques romandrà tancada el 1 al 31 d'agost de 2017. La Facultat de Matemàtiques romandrà tancada des del 7 al 31 d'agost de 2017.

 • 14/07/17

  Nota de tall

  [Llegir més]

 • 30/06/17

  Homenatge Professor Manuel Valdivia

  Avui divendres 30 de juny s'ha procedit a descobrir el rètol amb el nom de la Sala de Graus "Manuel Valdivia" del centre. Així la Facultat vol retre homenatge a qui va ser professor del centre des de 1966 fins el 2014 i va ser un gran impulsor de la recerca matemàtica a València.

 • 23/06/17

  Premi en l'àrea de Ciències

  Avui s'ha realitzat el lliurament dels reconeixement als estudiants amb el millor expedient acadèmic titulats del curs 2015-2016 i als estudiants de primer curs 2015-2016, premis que atorga la Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó. Es dóna un premi per cada àrea. Enguany en l'àrea de Ciències, Enginyeria i Arquitectura/Matemàtiques el nostre estudiant Óscar Roldan Blay, li ha correspost el de graudat amb millor expedient acadèmic. És el tercer any consecutiu que un graduat de matemàtiques obté aquest premi.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies