Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Matemàtiques Logo del portal

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 26/05/20

  Campanya en change.org a favor Matemàtiques en Batxillerat

  La nova llei d’educació, la LOMLOE, elimina l’obligatorietat de les matemàtiques al batxillerat. Com pot ser ja heu vist pels articles que han aparegut als mitjans de comunicació, això ha provocat moltes reaccions dins de la comunitat científica i educativa, que espera poder modificar la llei al seu pas pel parlament espanyol.

  [Llegir més]

 • 12/05/20

  12 de maig: Dia de les Dones Matemàtiques

  El 31 de juliol de 2018 a Rio de Janeiro, el Comitè de Dones i Matemàtiques de la Unió Matemàtica Internacional va aprovar, a proposta de la Societat Matemàtica Iraniana, que el 12 de maig —dia de l’aniversari de la matemàtica Maryam Mirzakhani— fos el Women in Mathematics Day.

  [Llegir més]

 • 12/05/20

  Diari de treball de la nostra Facultat, durant el mes de maig, en temps del COVID-19

  La Facultat de Ciències Matemàtiques no s'ha aturat davant la situació excepcional generada per l'estat d'alarma a causa de la pandèmia del COVID-19. Les nostres tasques, tant de gestió com docents, han continuat desenvolupant-se des del primer moment per tal de donar servei a tota la comunitat universitària. I ací teniu un resum de les més importants del mes de maig.

  [Llegir més]

 • 11/05/20

  Desinfecció i neteja completa de la nostra Facultat

  Malgrat que encara no és possible treballar al Centre, ni als despatxos i tampoc a les oficines, aquesta setmana s'han iniciat totes les tasques per tindre ben preparada i en condicions la Facultat per al retorn a la feina.

  [Llegir més]

 • 22/04/20

  Diari de treball, març i abril, de la nostra Facultat en temps del COVID-19.

  La Facultat de Ciències Matemàtiques no s'ha aturat davant la situació excepcional generada per l'estat d'alarma a causa de la pandèmia del COVID-19. Les nostres tasques, tant de gestió com docents, han continuat desenvolupant-se des del primer moment per tal de donar servei a tota la comunitat universitària.

  [Llegir més]

 • 22/04/20

  Premis Universitaris a la qualitat lingüística dels TFG i TFM

  [Llegir més]

 • 01/04/20

  Rosa Donat, vicedegana de la Facultat, aquest divendres en À Punt al programa “La qüestió!”

  Connecta amb la Televisió Valenciana el pròxim divendres 3 d’abril a les 21:30 h per a descobrir tots els continguts d’un programa especial.

  [Llegir més]

 • 30/03/20

  Els matemàtics s'uneixen per a seguir el rastre del virus i aconsellar en les decisions del Govern. La professora Rosa Donat participa activament.

  [Llegir més]

 • 20/03/20

  Seguim amb vosaltres per correu electrònic

  Davant la situació excepcional i d'incertesa que travessem, la Facultat romandrà tancada fins a noves instruccions.

  [Llegir més]

 • 11/03/20

  El Consell de Direcció de la UV visita la Facultat de Ciències Matemàtiques

  La rectora i cinc membres de l’Equip de Direcció han visitat la Facultat de Ciències Matemàtiques de la Universitat de València i han mantingut diverses reunions que han tractat qüestions que afecten al centre, la seua recerca, plantilla i docència.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies