Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 18/07/18

  XIX trobada d'estudiants de matemàtiques

  [Llegir més]

 • 16/07/18

  Fitxers pdf de les reunions informatives

  [Llegir més]

 • 13/07/18

  11'808 Nota de tall del Grau en matemàtiques del curs 2018/2019

  [Llegir més]

 • 06/07/18

  Euro 2018

  València, capital mundial de la Investigaciò Operativa

  [Llegir més]

 • 27/06/18

  Llista de graus més exigents de l'any 2017

  [Llegir més]

 • 21/06/18

  Primeres jornades científiques Vicent Caselles a Gata

  Les primeres jornades científiques Vicent Caselles tindran lloc en unes setmanes (del 6 al 8 de juliol) a Gata. Podeu trobar informació a http://jvicentcasellescosta.uv.es/index.html Des de la Facultat de Ciències Matemàtiques de la Universitat de València us convidem a participar en les jornades. Aquestes jornades són una mena d'homenatge del poble natal de Vicent Caselles. La Facultat, on Vicent es va formar com a matemàtic, s'hi suma a l'homenatge.

 • 21/06/18

  Nota de tall del grau en matemàtiques i oferta de places de nou ingrés.

  Si estàs interessat o interessada en incloure el nostre grau en matemàtiques en la teua preinscripció, la qual cosa seria tot un honor per a nosaltres, et recordem que: encara que la nota de tall del grau s'ha incrementat una barbaritat en el darrers cursos, com pots comprovar en la gràfica adjunta, et recordem que enguany hem apujat el nombres de places ofertades de 80 a 100. Per tant, en principi tindràs una mica més d'oportunitats per accedir al grau. En definitiva, que l'elevada nota de tall no et faça enrere en una decisió tan important! .

  [Llegir més]

 • 18/06/18

  Carolina Vallejo, Premi d'Investigació

  Sis investigadors menors de 30 anys han sigut guardonats amb el Premi d'Investigació Matemàtica Vicent Caselles 2018 que atorga la Reial Societat Matemàtica Espanyola i la Fundació BBVA. L'objectiu d'aquests premis és el de recolzar i estimular als joves professionals que desenvolupen la seua labor en el camp de la recerca matemàtica. D'entre ells, cal destacar a Carolina Vallejo Rodríguez (Alacant, 1988) llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de Valéncia, on també va realitzar un màster en Investigació Matemàtica i va realitzar la seua tesi doctoral. El treball de la investigadora Carolina tracta la teoria de representació de grups finits, i especialment en l'estudi de les relacions entre els caràcters d'un grup i els de els seus subgrups. Les seues investigacions sobre l'anomenada conjectura de McKay li han permès resoldre-la en alguns casos, i també han sigut essencials en resultats d'altres autors. Mès informació www.fbbva.es/noticias/fallados-los-premios-investigacion-matematica-vicent-caselles-la-rsme-la-fundacion-bbva

 • 12/06/18

  XXIX Olimpíada Matemàtica Espanyola

  Des de dijous 21 fins dilluns 25 de juny la ciutat de València acollirà la fase nacional de l'Olimpíada Matemàtica que convoca la Federació Espanyola de Societats de Professores de Matemàtiques. En aquesta ocasió, és la Societat d’Educació Matemàtica Al-Khwarizmi qui organitza aquesta fase final. S'espera l'assistència de 61 estudiants de tota Espanya i Andorra, que vindran amb professorat que els acompanya. En total, unes 85 persones. De cada comunitat venen 3 alumnes, llevat d'Andalusia que venen 6, i de Melilla i Andorra que venen 2. De València en participen 6 per ser amfitrions. Si voleu saber quin és l'atapeït programa d'activitats que han preparat, ho podeu fer en aquesta adreça: http://www.fespm.es/-Valencia-2018- La Facultat hi col.labora modestament en l'esdeveniment i a més, la rectora de la Universitat, Ma. Vicenta Mestre, rebrà a tots els participants divendres 22, a les 12:30 al paranimf del carrer de La Nau.

 • 06/06/18

  Un equip d'investigació interuniversitari UPV-UV desenvolupa un nou índex de felicitat

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies