Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Matemàtiques Logo del portal

Premis d'Investigació Matemàtica Vicent Caselles

  • 3 de febrer de 2023
Image de la noticia

 

 

OBERTA CONVOCATÒRIA 2023
La Fundació BBVA i la Reial Societat Matemàtica Espanyola (RSME) col·laboren en la convocatòria i adjudicació de la nova edició dels Premis d'Investigació Matemàtica Vicent Caselles. Els premis porten el nom de qui va ser professor de les universitats de València, Illes Balears i Pompeu Fabra, en record de la seua figura científica i humana.

En aquesta convocatòria es concedirà un màxim de sis premis, cadascun amb la dotació bruta de 2.000 euros, tots ells en la modalitat d'Investigació Matemàtica.

Els premis estan dirigits a investigadors en matemàtiques de nacionalitat espanyola, o d'una altra nacionalitat que hagen realitzat el seu treball de recerca en una universitat o centre científic d'Espanya, que siguen menors de 30 anys a 31 de desembre de 2022 i per tant hagen nascut en els anys 1993 o següents.

Les candidatures hauran de ser enviades a través del formulari digital
abans de les 14.00 hores del 28 de febrer de 2023 (hora peninsular).

Bases de la convocatòria i formulari digital disponibles en la web de la Fundació BBVA.

De conformitat amb el que s'estableix en la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, posem en el seu coneixement: a) Les seues dades personals obren en un fitxer automatitzat gestionat per la Fundació BBVA. b) La finalitat del registre de les seues dades és mantindre-li al corrent de les activitats que desenvolupa la Fundació BBVA a fi de difondre-les i impulsar-les. c) Les dades dels quals es disposa són els que es consideren adequats per a la finalitat que en el paràgraf anterior s'indica. d) Vosté, en la seua qualitat de titular de les dades, pot exercitar gratuïtament els seus drets en els termes previstos en la normativa vigent. e) El responsable del fitxer és la Fundació BBVA, amb domicili en la Plaça de Sant Nicolás núm. 4, Bilbao, Espanya, codi postal 48005, telèfon +34 94 487 52 52, correu electrònic premis-vicentcaselles@fbbva.es.

Si vol deixar de rebre aquest tipus de comunicacions prema ací

Pot consultar la nostra Política de Protecció de Dades Personals ací