Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

La Universitat de València emet el Suplement Europeu al Títol (SET) als alumnes que han finalitzat els estudis després de l’entrada en vigor del R.D. 1044/2003, que estableix el procediment per a l’expedició per part de les universitats del Suplement Europeu al Títol.

El Suplement Europeu al Títol (SET) és el document que acompanya a cada títol universitari de caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional, amb la informació unificada per a tota Europa, personalitzada per a cada titulat universitari, sobre els estudis cursats, els resultats obtinguts, les capacitats professionals adquirides i el nivell de la seua titulació en el sistema nacional d'educació superior.

El SET s’expedirà en trilingüe (castellà, valencià i anglés).

El seu objectiu fonamental és facilitar el reconeixement del currículum acadèmic en empreses i institucions nacionals i estrangeres.

Sol·licituds

Una vegada superats els estudis conduents als títols de Grau, la Universitat expedirà el SET juntament amb el títol. L'expedició d'aquest document tindrà caràcter gratuït.

Normativa reguladora

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies