Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Llista de Vídeos

La cirurgia conservadora mai hauria de produir una deformitat en la mama de la dona. Si fem resecciones de més del 20% de la glàndula o el tumor està en quadrants interns de la mama, hem de pensar en alternatives conservadores. Una d'elles és aquesta tècnica. Amb ella aconseguirem un resultat oncològic ampli i correcte, (vores lliures de malaltia a nivell microscòpic) i una mama sense deformitats, sobretot després del tractament amb radioteràpia. Aquesta tècnica està inclosa com a cirurgia oncoplástica, amb ella es pot reduir la mama de la pacient eliminant millor el procés neoplásico, amb millors marges i sense deixar cap retracció o defecte o asimetria. Si solament realitzarà una cirurgia conservadora clàssica, en aquesta dona, després de la radioteràpia tindria una retracció del quadrant, un enfonsament i amb molta probabilitat un desviament del complex areola-mugró cap a fora. L'objectiu final, per tant, és abans de res, una bona cirurgia oncològica i en segon lloc evitar les deformitats que produeix una cirurgia conservadora quan la resección és àmplia o es realitza en quadrants que tendeixen a les deformitats.

Com en un llibre obert assistim al naixement d'un xiquet per mitjà d'una operació cesària transversa. És una pel·lícula amena i molt didàctica dirigida a alumnes de medicina, infermeria i en general a qui li agrade aquesta temàtica. Mostra pas a pas tant l'instrumental necessari com la tècnica empleada.
La reparació d'hèrnies amb PHS (Polypropylene Hèrnia System) és la nostra tècnica d'elecció en pacients amb tendència a l'augment de la seua pressió intrabdominal com són els ascíticos o els sotmesos a diálisis peritoneal, i també en els casos de difícil ancoratge de la malla com ocorre en les xicotetes eventraciones suprapúbicas. Aquesta tècnica l'hem utilitzat per a reparar hèrnies umbilicals, epigàstriques, xicotetes eventraciones i hèrnies de Spieghel. Els resultats són excel·lents.
La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies