Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Ajudes DRAC Formació Avançada
Ajudes DRAC Formació Avançada: obert el segon termini

Del 16 de maig al 15 de setembre de 2023 romandrà obert el segon termini de sol·licitud de les ajudes DRAC Formació Avançada, adreçades a l’estudiantat de màster oficial o de doctorat de la Universitat de València que participe en activitats organitzades per les universitats que integren la Xarxa Vives, com ara cursos, seminaris o estades de recerca. Els imports concedits en aquesta convocatòria serveixen per a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament derivades de l’activitat.

L’estudiantat interessat en sol·licitar una ajuda DRAC Formació Avançada ha de tenir en compte que l’activitat per a la qual demana l’ajuda s’ha de fer dins d’aquest segon termini de presentació de sol·licituds i que s’ha de presentar la sol·licitud abans de l’inici de l’activitat.

Les ajudes DRAC Formació Avançada de la Universitat de València, que gestiona el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), formen part del programa DRAC i pretenen fomentar la mobilitat acadèmica del col·lectiu d’estudiants entre les universitats de la Xarxa Vives. Hi ha tres terminis de presentació de sol·licituds.

 

Data De 26 de maig de 2023 a 15 de setembre de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Servei d'informació i dinamització.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta ajudesdrac@uv.es

 
Més informació