Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Membres del Consell de Direcció visiten la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València

  • Gabinet de la Rectora
  • 26 de juny de 2019
Reunió de membres del Consell de Direcció amb l'equip deganal de la Facultat

La visita a la Facultat de Medicina i Odontologia de la UV ha servit per a possibilitar la trobada entre l’equip deganal de la Facultat i la Direcció de la Universitat, i propiciar reunions amb directors i directores dels diferents departaments del centre, així com representants de l’Assemblea de Representants (ADR) i la Delegació d'Alumnes de Medicina.

En la trobada amb l’equip deganal, presidida per la rectora M. Vicenta Mestre d’una part i pel degà F. Javier Chorro d’altra, s’han plantejat futurs projectes a realitzar en la Facultat per a incrementar la docència pràctica i la revisió d’infraestructures com els laboratoris docents per als Graus de Medicina i Odontologia, qüestions prioritàries a abordar conjuntament en la gestió pressent i futura del centre amb la col·laboració d’ambdues direccions.

Tant a aquesta reunió com a les mantingudes amb les direccions de departaments de la Facultat i els representants de l’ADR i la Delegació d'Alumnes, la rectora ha estat acompanyada pel vicerector d’Investigació Carlos Hermenegildo, el vicerector d’Economia i Infraestructures Justo Herrera, el vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat Ernest Cano i el gerent de la institució Juan Vicente Climent.

Aquestes últimes reunions han servit per a que les diferents direccions departamentals traslladaren diverses propostes i qüestions de manera directa al Consell de Direcció, en la línia d’apropament als centres iniciat en els últims mesos. D’altra, el grup d’alumnes liderat per la coordinadora de l’ADR Pilar Juan ha traslladat qüestions relacionades amb les dues branques de la Facultat –la Medicina i l’Odontologia– i aspectes d’organització que tenen a veure amb la regulació de les activitats de representació estudiantil, els exàmens o la interlocució amb els departaments universitaris.