La Cafeteria de l'Aulari Nord aplica les següents mesures sostenibles i saludables:
- S'oferix menú vegà disponible .
- Totes les begudes embotellades (aigua, refrescos) se servixen en envasos reutilitzables, evitant botelles de plàstic i llandes d'alumini.
- Zona permanent amb pitxers i gots de vidre gratuïts per a recàrrega còmoda d'aigua de les fonts.
- Disponibilitat de botelles d'alumini reutilitzables a la venda.
- Tot el parament de taula (coberts, plats, gots i tasses) és de material reutilitzable.
- Prohibit l'ús d'estovalles d'un sol ús tant en taules com en safates individuals.
- Les begudes i menjars per a portar fora de les instal·lacions s'entreguen en embalatges compostables.
- Existència de 2 punts de separació de residus per a: orgànica, paper i cartó, i envasos lleugers.
- Comunicació activa de les mesures de sostenibilitat i nutrició mitjançant cartelleria digital.
- Totes les fruites, verdures i hortalisses servides són fresques i de temporada, tots els dies.
- Tot el café, té verd, café descafeinat soluble i cacau soluble, són de comerç just.
- Sempre disponible un plat d'ensalada o verdures com a principal en el primer plat i com a acompanyament en els dos plats principals.
- Dos opcions de fruita com a postres cada dia.
- Oferta garantida de sucs naturals de fruita, fruita fresca i fruita seca saludable per a consum entre hores.
- Eliminació total de brioixeria industrial i ultraprocessats.
- Un dia cada dos setmanes, totes les verdures i hortalisses del menú seran d'agricultura ecològica.
- Les fruites cítriques (mandarina, taronja, llima) provenen de la Comunitat Valenciana, amb IGP “Cítrics Valencians” o segell del CAECV.
- El menú no inclou la beguda i aqusta s'abonarà separadament per facilitar el consum d'aigua de les fonts.