University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

Image de la noticia

Divendres passat, 2 de juny de 2023, es va celebrar la tradicional Cerimònia de Graduació de l’estudiantat del Grau en Administració i Direcció d'Empreses al Campus d'Ontinyent, que ha acabat en aquest curs 2022-2023.

L’acte es va realitzar en el Teatre Echegaray de la localitat i va comptar amb la presència de la Rectora, Mavi Mestre, el 2n tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Ontinyent, Óscar Borrell, i el president de Caixa Ontinyent, José Pla. Per part de la Facultat d'Economia va assistir el vicedegà d’Economia i Infraestructures, Pedro Cillero, i el vicedegà de Qualitat, Acreditacions i Planificació, Pedro Canales.

També va estar acompanyant en tot moment al nostre estudiantat Carlos Salvador, Coordinador del Grau en ADE en el Campus d’Ontinyent.

La promoció graduada en aquest curs 2022-23 és la 7a del nostre Grau en ADE, precisament en l'any en el qual es compleixen els 25 anys d'existència del Campus d’Ontinyent.

¡¡Enhorabona a tots els graduats i graduades i moltes gràcies a tot el personal de la Facultat d’Economia que contribueix a fer realitat la docència en el Campus d’Ontinyent!!

Images: