University of Valencia logo Logo del portal

  • Mobilitat

Mentor Erasmus és un programa de suport als estudiants d'intercanvi per mitjà del qual estudiants de la FCAFE presten suport i ajuda en la seua incorporació els estudiants estrangers del programa ERASMUS. El Mentor es posa en contacte amb l'estudiant estranger abans de la seua incorporació amb el propòsit d'ajudar-li, principalment en els primers dies: documents de matricula, busca d'allotjament, practica de conversació en espanyol, arreplega en l'aeroport, proporcionar informació pràctica sobre la ciutat, introduir-li en la vida social i molts més consells útils per a la vida diària.

A més de l'experiència personal de conéixer estudiants d'altres països i ajudar-los en les seues necessitats concretes, als Mentors Erasmus els són reconeguts 1'5 crèdits de lliure elecció i punts extra en la selecció Erasmus (0,25). Els alumnes estrangers que han sigut tutoritzats per un Mentor deuen omplir un formulari d'avaluació del Mentor. Segons els resultats d'este formulari, el Mentor rebrà la compensació assenyalada.

Els alumnes estrangers són assignats en funció de les dades que hages completat en el formulari d'inscripció (disponibilitat, horaris, coneixements d'idiomes, preferències de país de l'estudiant Erasmus).

Per a participar en Mentor has de completar un formulari d'inscripció i entregar-se'l al coordinador Erasmus de FCAFE abans que finalitze el primer quadrimestre (buidassos de nadal). En funció de les sol·licituds, el coordinador seleccionarà quénes participen en el programa.

Formulari de sol·licitud per a Mentor Erasmus

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy