University of Valencia logo Logo Faculty of Physics Logo del portal

Celebració del 25 aniversari dels estudis d'Òptica i Optometria en la Universitat de València

  • October 22nd, 2018
Image de la noticia

Aquest dimarts 23 d’octubre, la Universitat de València celebra un acte commemoratiu amb motiu del 25 aniversari dels estudis d’Òptica i Optometria a la nostra universitat. Els estudis van començar al curs 1993-94, amb l’oferta del primer curs de la Diplomatura en Òptica i Optometria. La celebració s’estendrà durant tot el curs 2018-19 amb l’organització de conferències i altres activitats.

L’acte començarà a les 9:30 al Saló de Graus “Lise Meitner” de la Facultat de Física i estarà presidit per la Rectora Magfca. de la Universitat de València, Prof.ª Mavi Mestre. En el mateix participarà el Prof. José Mª Artigas, Catedràtic d’Òptica del departament d’Òptica i Optometria i Ciències de la Visió, com a promotor dels estudis d’Òptica i Optometria, el coordinador del Grau en Òptica i Optometria, Prof. Santiago García, el president del Col·legi Oficial d’Òptics-Optometristes a la Comunitat Valenciana, Prof. Andrés Gené i el degà de la Facultat de Física, Prof. Jordi Vidal.

La Facultat de Física, situada en el Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València, imparteix actualment els graus en Física i en Òptica i Optometria, coordina quatre màsters oficials i tres programes de doctorat.