• .
 • .
 • .

Jornades de Formació en Toxicología 2019

27/03/19

El 11 d’Abril de 16 a 20 hores se celebrarà la VII Jornada de Formació en Toxicologia en el Saló de Graus de la Facultat de Farmàcia, en la qual es tractarà diferents temes d'interès toxicológic.

[Read more]

  Promoció places departament 2018

  29/01/19

  Amb motiu de la promoció de places 2018 del Departament de Medicina Preventiva en la Facultat de Farmàcia, hem volgut compartir un menjar amb els companys de les àrees implicades en la Facultat de Farmàcia.

  [Read more]

   Premis Amorós 2018 de la Fundació d'Investigació en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport

   13/07/18

   El Comité Científic de la Fundació d'Investigació en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport ha declarat guanyadora a l'alumna MARÍA PAULA D'HARO, alumna argentina del programa internacional de la Universitat conca de la Plata durant el curs 2016-2017, guanyadora del primer premi pel seu Treball fi de grau “Nutrició i ajudes ergogèniques aplicades a la pràctica esportiva” el qual va ser dirigit pel Dr. Yelko Rodríguez Carrasco del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal de la Universitat de València. El lliurament del premi s'efectuarà en un acte que donarà començament a les 18 hores del divendres 5 d'octubre, en la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport-INEF (C/Martín Fierro, 7, 28040-Madrid)

     
     
    This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy