University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Image de la noticia

La pàgina temàtica Conèixer la Universitat 2021 compta amb un nou recurs informatiu adreçat al futur estudiantat universitari i a les seues famílies: la gravació de la sessió informativa Et matricularàs a la Universitat?. Aquesta iniciativa, que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), proporciona informació útil sobre l’accés i l’admissió a la Universitat i tracta qüestions com la preinscripció, el funcionament de les llistes d’espera, la matrícula, les taxes i exempcions i les beques. També repassa les dates i la documentació que cal tenir en compte en tot el procés i alguns dels serveis i activitats que la Universitat de València posa a l’abast del seu estudiantat per completar l’experiència universitària. La gravació està subtitulada en castellà. 

Durant la sessió en directe, que va ser seguida per 380 persones, l’equip d’informació del Sedi també va atendre els dubtes de les persones assistents mitjançant l’aplicació de preguntes i respostes de la plataforma d’emissió. 

Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia forma part del programa Conèixer la Universitat que inclou la Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació, les Visites a la Universitat i una pàgina temàtica amb tota la informació i contingut del programa. Conèixer la Universitat està organitzat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), compta amb la col·laboració del Gabinet de Comunicació Institucional, la Unitat Web i Màrqueting, els centres i serveis, i està impulsat pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, el Vicerectorat d’Estudis i Política Lingüística i la Delegació d'Estudiants.

 

Accediu al vídeo de la sessió Et matricularàs a la Universitat?