University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) organitza un any més una sessió informativa sobre l’accés i l’admissió a la Universitat de València adreçada al futur estudiantat universitari i les seues famílies. Amb el títol Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia, l’activitat se celebrarà el dimecres 15 de juliol, a les 12 h, al canal de Youtube del Sedi.

En la sessió es tractaran qüestions com la preinscripció, el funcionament de les llistes d’espera, la matrícula, les taxes i exempcions i les beques, i es repassaran les dates i documentació que cal tenir en compte, tant en la fase ordinària (juliol) com en l’extraordinària (setembre). A més a més, s’obrirà un torn de preguntes en què es respondran els dubtes del públic que es facen a través del xat en directe.

Amb aquesta activitat, que altres anys ha rebut el nom de Dissabte d’informació, el Sedi tanca l’edició d’enguany del programa Conèixer la Universitat, que també inclou una Jornada d’Informació a professionals de l’orientació i les Visites a la Universitat de l’estudiantat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.

Més informació sobre Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia.