Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

La Facultat de Psicologia entre els finalistes de MOTIVEM 2018

  • May 10th, 2018
Image de la noticia

El 3 de maig, la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, va presidir el lliurament de diplomes al professorat coordinador i als equips finalistes que han participat en MOTIVEM 2018, un programa formatiu dirigit pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius.

En la convocatòria 2018 han competit un total de 151 equips, sent 15 els finalistes. La Facultat de Psicologia ha estat representada en 3 equips finalistes.

En la convocatòria 2018 han competit un total de 151 equips, sent 15 els finalistes. La Facultat de Psicologia ha estat representada en 3, sent la seua participació la següent:

Centre esportiu eSports
Centre esportiu especialitzat en eSports que millora la qualitat de vida i el rendiment en els esports electrònics.
• 1 estudiant Programa de Doctorat en Recerca en Psicologia, foto nº 4.


O3I Tàndem
Col·laboració entre estudiants universitaris i gent gran que viu sola, intercanviant companyia per allotjament. 
• 1 estudiant del Grau en Psicologia (1º), foto nº 14


Visual Point beacons
Mètode de geolocal·lització interna mitjançant balises connectades per bluetooth per a guiar a persones amb discapacitat visual. 
• 1 estudiant del Grau en Logopèdia (3º), foto nº 15


Les fotografies poden veure's en la galeria disponible en http://www.adeituv.es/motivem

Docents del centre que han format part d'equips:
• Coordinant-los: Elena Baixauli Gallego, María José Cantero López, Francisco González Sala, Esther Gracia Grau, Carolina Moliner Cantos, Maite Montagut Asunción, Sergio Murgui Pérez, Amparo Oliver Germes, Vicent Rosell Clarí, Konstanze Schoeps, Nuria Segarra Martínez i María del Pilar Tejero Gimeno.
• Col·laborant: Laura Badenes Ribera, María Consuelo Bernal Santacreu, Amparo Caballer Fernández, Laura Galiana Llinares i Vicente Javier Prado Gascó.

Links: