Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

Grup Erasmus Mundus

Durant 15 dies, 52 estudiants de 30 països i 10 professors de diferents Universitats estrangeres juntament amb 6 de la UV duen a terme un formació intensiva per al disseny d'intervencions en psicologia de les organitzacions desenvolupant competències transculturals.

Del 17 de Febrer a l'1 de Març se celebrarà en el Centre Internacional de Gandia de la UV la XII edició de la *Winter *School del Màster Erasmus *Mundus en *Work, *Organization *and *Personel *Psychology que s'imparteix en la Facultat de Psicologia.
En aquesta edició participen 52 estudiants de 30 països. En la *Winter *school, els estudiants aprenen a dissenyar noves intervencions professionals per a les organitzacions en un entorn multicultural i prenent en consideració la perspectiva internacional. El professorat aquesta compost per Rob *Briner (*University *of *Bath, UK), Richard *Griffith (Florida *Institute *of *Technology), Dirk *Steiner (*University *of *Nice, *France), David *Guest (King’s *College, *University *of *London, O.K.), Eric *Andriessen (*University *of *Delft, *The *Netherlands), *Fred *Zijlstra (Maastricht *University, *The *Netherlands), Ana Cristina Costa (*Brunel *Business *School, O.K.) Leonor *Pais (*University *of Coïmbra, Portugal), Neil Anderson (*Brunel *Business *School, O.K.), *Salvatore *Zappalà (*University *of *Bologna, *Italy)  i els professors de la Universitat de València, Vicente González-Roma, Vicente Martinez-*Tur, Jose M. Peiró, Carolina Moliner, Ester Gracia i Isabel *Rodriguez. El màster Erasmus *Mundus està finançat per la Unió Europea en convocatòria competitiva i aquesta impartit per un consorci compost per les següents Universitats: Universitat de València (*coord.), Universitat de Bolonya, Universitat de Coïmbra, Universitat de Barcelona; Universitat de *Guelph; Universitat de Baltimore, Universitat de Puerto Rico, Florida *Institute *of *Technology, Illinois *Institute *of *Technology i Universitat de Brasília.