Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

La Facultat de Psicologia a les xarxes socials

  • October 30th, 2018
logos xarxes

La Facultat de Psicologia posa en funcionament els seus comptes oficials a les principals xarxes socials (Facebook, Twitter e Instagram).

La Facultat de Psicologia posa en funcionament els seus comptes oficials en les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram com a canal per a ampliar les vies de difusió de la informació relacionada amb la vida universitària en la Facultat i com a complement del mitjà general de comunicació que és la pàgina web.

Qualsevol persona adscrita al Centre pot sol·licitar la inclusió d'un “post” en les xarxes socials sempre que es complisquen els següents requisits:
1-    Que es referisca a un esdeveniment dirigit a la Comunitat Universitària.
2-    Que siga realitzat en la Facultat o per personal de la Facultat.
3-    Que la informació es detalle en el formulari dissenyat a l'efecte i s'envie mitjançant correu a xarxes@uv.es amb, almenys, dos dies d'antelació a la realització de l'esdeveniment.
4-    Que la informació vaja acompanyada d'una imatge relacionada amb l'esdeveniment seguint, si pot ser, les recomanacions incloses en el formulari.

Per a seguir les notícies de la Facultat tant en Facebook, Twitter i Instagram, n'hi ha prou amb buscar l'usuari @psicologia_uv