Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

Sis professors de la Facultat de Psicologia i Logopèdia entre el 2% d’investigadors més destacats del món en la seua disciplina

  • November 17th, 2021
Image de la noticia

S'ha publicat l'actualització de l'estudi Updated science-wide author databases of standardized citation indicators  que classifica l’impacte científic de més de cent mil investigadors sobre la base d'indicadors de productivitat científica durant 2020.

Com a referència, es pren la base de dades Scopus, aquest any del mes d'agost, i es combinen diverses mètriques relacionades amb la productivitat científica (cites, índex h o cites d'articles en diferents posicions d'autoria) per a classificar per àrea d'investigació a les investigadores i investigadors més influents.

Els investigadors de la Facultat de Psicologia i Logopèdia que apareixen en aquesta classificació són::

• Rosa María Baños Rivera del departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics i l’institut d'Investigació en Polítiques de Benestar Social (POLIBIENESTAR).

• Enrique Gracia Fuster del departament de Psicologia Social.

• Jose María Peiró Silla del departament de Psicologia Social i de l’Institut d'Investigació en Psicologia dels RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL).

• Manuel Perea Lara del departament de Metodologia de les ciències del comportament i de l’ERI Investigació en Lectura.

• Vicente Prado-Gascó del departament de Psicologia Social.

• Ladislao Salmerón González del departamento de Psicologia Evolutiva i de l’Educació i de l’ERI Investigació en Lectura.

Aquest resultat posa de manifest l'excel·lent rendiment de la investigació en la nostra facultat en situar-la en posicions destacades de rànquings internacionals.