Logo de la Universitat de València Logo Registre General Logo del portal

CÒPIA ELECTRÒNICA AUTÈNTICA

  • 9 de març de 2023
Procediment de sol·licitud i expedició de còpies electròniques autèntiques

Procediment de sol·licitud i expedició de còpies electròniques autèntiques

 

INSTRUCCIONS SOL·LICITUD

 

La Universitat de València emet còpies electròniques autèntiques de Títols Oficials, Títols Propis o documents oficials, expedits per la Universitat de València a partir de gener de 1988 i del 9 d'agost de 1989 per a titulats i doctors respectivament, i els originals dels quals estiguen en poder de l'interessat.

No es realitzaran còpies electrònicques autèntiques de documents expedits en format electrónic signats digitalment i/o amb codi segur de verificació.

L'expedició de les còpies autèntiques ha de ser sol·licitada per l'interessat titular dels documents, de manera electrònica o presencial.

L'expedició de còpies autèntiques a la Universitat de València té un cost igual al de la compulsa de documents. Aquest import s'abonarà en el banc a través d'un rebut generat en la pròpia Oficina de Registre General que per a aquest curs acadèmic té un cost de 10,69€.

Efectuat el pagament s'enviarà còpia del justificant de pagament al correu electrònic registre@uv.es. Rebut el justificant de pagament, l’interessat rebrà la copia autèntica del document sol.licitat, en format electrònic, en la mateixa adreça de correu electrònic que figura en les seues dades de contacte.

1.- Sol·licitud per via electrònica

1.1. Requisits:

  • Certificat digital, DNI electrònic, usuari de la UV o usuari de la seu
  • Còpia del DNI escanejada per totes dues cares i en format PDF.
  • Còpia escanejada en format pdf de l'anvers i revers del document original (Titol, certificació acadèmica, etc.) la còpia autèntica de la qual se sol·licite.

La còpia no pot incorporar cap marca que no estiga en el document original.

No són vàlides les fotografies dels documents.

Si té dret a una deducció en la taxa ha d'adjuntar certificat, títol o carnet de família nombrosa general.

1.2. Procés de sol·licitud:

La sol·licitud ha d'efectuar-se a través del següent enllaç de la Seu Electrònica de la Universitat de València:

Identificant-se mitjançant el seu usuari de la UV o usuari de la seu o sistema clau, assenyalant en la pestanya General la Unitat Gerència i en la pestanya Òrgan Registre General. Emplene les dades i emplene l'exposa / sol·licita.

En la pestanya fitxers adjunts ha de pujar la còpia en pdf del document (Títol, certificació acadèmica, etc.) i del DNI.

A continuació, el sistema li mostrarà una vista prèvia, en format pdf, de la seua sol·licitud, la qual haurà de comprovar i signar en línia prement per a això el botó Signar corresponent.

La seua sol·licitud només es considerarà presentada i serà tramitada per la Universitat de València, si vosté efectua correctament l'operació de signatura esmentada. Una vegada finalitze el procés obtindrà un resguard amb la seua sol·licitud.

2.- Sol·licitud presencial.

2.1. Requisits:

Disposar dels documents originals, expedits per la Universitat de València, dels quals desitge obtindre còpia autèntica.

Sol·licitar cita prèvia en el Registre General (OAMR) de la Universitat de València, indicant el motiu i emplenat les dades sol·licitades en la instància.

2.2 Procés de sol·licitud:

Acudir a l'Oficina d'Assistència en Matèria de Registres situada en l’Edifici de Rectorat situat en l'Av. Blasco Ibáñez 13, nivell 1, 46010 València, el dia i l’hora de la cita, amb el seu DNI en vigor i els documents originals (Títol, certificació acadèmica, etc.) expedits per la Universitat de València dels quals desitge obtindre còpia autèntica.

El personal de l'Oficina de Registre General (OAMR) de la Universitat de València procedirà a efectuar la còpia o digitalització dels documents aportats, retornant l'original a l'interessat o interessada.

Una vegada rebuda la seua sol·licitud, el personal de la Universitat de València verificarà l'autenticitat dels documents aportats amb l'òrgan, servei o unitat de la Universitat de València que el va expedir originalment o, en defecte d'això, que tinga actualment atribuïdes aqueixes competències.

Rebuda la conformitat dels documents li farem arribar, a l'adreça de correu que haja indicat en la seua sol·licitud, el rebut per al pagament de la taxa corresponent per cada còpia sol·licitada. També pot pagar el rebut amb targeta des de la Seu Electrònica de la UV (instruccions).

Efectuat el pagament s'enviarà còpia del justificant de pagament al correu electrònic registre@uv.es.

La còpia autèntica se li farà arribar a través del correu electrònic indicat en la seua sol·licitud.