UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Gaudeix del teu entorn. Programa de col·laboració entre la Universitat de València - Estudi General i la Universitat Politècnica de València

  • 15 de maig de 2017
Image de la noticia

La Universitat de València - Estudi General i la Universitat Politècnica de València llancen per segon any consecutiu, una iniciativa conjunta per a facilitar la cooperació interuniversitària en el camp dels programes universitaris per a majors.

 

Així, les dues universitats publiques de la ciutat de València, mitjançant els seus programes per a majors "La Nau Gran" i ”Universitat Sènior", proposen per al curs 2016/2017 el programa formatiu comú denominat “Gaudeix del teu entorn” compost per diferents activitats relacionades amb el patrimoni històric que ens envolta.


El programa tindrà una durada de 10 hores lectives en sessions de 2,5 hores cadascuna, desenvolupades durant els dijous 1, 8, 15 i 22 de juny de 2017, en horari de 17:30 a 20:00 hores, excepte la sessió de Sant Nicolau que serà de 16:30 a 19:00 hores.


La Nau Gran serà l'encarregada d'organitzar les sessions dels dies 1 i 15 i la Universitat Sènior organitzarà les sessions dels dies 8 i 22. 

L'activitat està adreçada a l’alumnat nascut en 1962 o en anys anteriors.

La matrícula serà online i estarà oberta a partir del 3 d'abril a les 9:00 fins a esgotar-se les places.

L'import de la matrícula és de 35€ per persona. L'entrada a l'església de Sant Nicolau costa 1 euro que no està inclós en el preu de la matrícula.

Places limitades: La Nau Gran ofereix 15 places.

Ací pots consultar el fullet amb tota la informació.

La inscripció es realitzarà mitjançant l'aplicació ENTREU. No utilitzar Google Chrome.

JA NO QUEDEN PLACES