Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Un concert multisensorial per a gaudïr i ajudar
Un concert multisensorial per a gaudir i ajudar

El Concierto Sentido és un projecte encapçalat pels alumnes del 4t curs de turisme de la Facultat d'Economia de la Universitat de València per a l'assignatura màrqueting de l'oci. Aquest esdeveniment benèfic és un concert multisensorial per a la integració de persones amb diversitat funcional. En ell es farà gaudir a tot assistent i col·laborar amb l'Associació Alanna.


Aquest concert tindrà lloc el dia 29 de novembre de 2019 a la Sala Matilde Salvador, del Centre Cultural la Nau en dues passades: el primer a les 19.00 i el segon a les 20.30. Els objectius d'aqueix dia seran fomentar la integració de les persones amb diversitat funcional, transmetre a tots un viatge emocional a través dels sentits i treballar i liderar un projecte real.


Perquè això siga possible és necessària la presència de totes les persones que estiguen interessades en el compliment de valors tan importants com la integració social i la igualtat. Les entrades estan a la venda al simbòlic preu de 2 € per a tot aquell que vulga assistir. També es necessiten patrocinadors perquè el projecte isca rendible. Cal destacar que tots els beneficis que s'obtinguen amb la realització del projecte aniran destinats a l'associació Alanna, que treballa per la inclusió social de víctimes de violència de gènere i minories ètniques, per la qual cosa qualsevol ajuda econòmica és ben rebuda.

El Concert Sentit UV compta amb Instagram (@conciertosentidouv) i Facebook (Concierto Sentido UV) per a seguir tots els avanços dels alumnes i estar al dia sobre noves notícies sobre l'esdeveniment, i un telèfon de contacte (628033940) per a obtenir més informació sobre l'obtenció d'entrades o resoldre qualsevol pregunta.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 
Període de l'esdeveniment:
  • 29 de novembre de 2019 de 19:00 a 20:00. Divendres.
  • 29 de novembre de 2019 de 20:30 a 21:30. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Sala Matilde Salvador, del Centre Cultural la Nau

 
Organitza

Alumnes del 4t curs de turisme de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

 

Contacta amvigas@alumni.uv.es

 
Més informació