Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Formen part del jurat d’aquesta edició de la Mostra:

  • Mijo Miquel. Llicenciada en Filologia i Belles Arts i doctora en Art Públic. Traductora i col·laboradora del grup Historia i Filosofia de l’Experiència del Centre de Ciències Humanes i Socials del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), treballa en l’àmbit de les llengües (docència, traducció i interpretació). A partir de 2003 es dedica a l’ensenyament de l’Escultura a la Facultat de Belles Arts de San Carlos així com també a la gestió cultural independent. S’ha especialitzat en la coordinació d’esdeveniments relacionats amb la creació d’esfera crítica. Com investigadora, ha organitzat i participat en diversos seminaris i és autora de nombroses publicacions de divulgació científica. Col·labora en els màsters universitaris Ecologia, Regeneració Urbana i Arteterapia i en projectes d’investigació i d’innovació a nivell europeu.
  • Jodie Di Napoli. S’interessa per una implicació del procés artístic en l’educació des de la relació entre tots dos entorns i el seu context. Ha desenvolupat projectes que integren els vessants educatiu i artístic amb l’urbà i el social com ara Creixem al Carme, en València, i No Longer Empty, en Nova York. La seua experiència en aquest àmbit inclou la mediació i el comissariat d’exposicions en galeries d’art i centres culturals com el Centre del Carme de València; l’AMA Museum of Art of the Americas, en Washington DC;  l’Institut Cervantes de Nova York; i el Museu del Barri en Nova York. En l’actualitat és mediadora en la xarxa PLANEA Arte y Escuela, i imparteix seminaris en el Màster PERMEA de la Universitat de València i del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. És llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de València, on també ha obtingut el Diploma d’Estudis Avançats  en Història de l’art, i també té un Màster en Lideratge en Educació en Museus pel Bank Street College of Education de Nova York.
  • Alba Braza. És productora cultural especialitzada en el comissariat d’exposicions i la medicació artística. Desenvolupa la seua activitat entre Espanya i Itàlia en projectes de llarga durada com ara Piazza dell’Immaginario (Dryphoto arte contemporanea, Prato); Biennal de Mislata Miquel Navarro (Ajuntament de Mislata); Mostra art públic / universitat pública (Universitat de València); o la mediació d’Efecto de una fuerza aplicada bruscamente, de l’artista Pepe Miralles en l’IVAM (Institut Valencià d’Art Contemporani). Atreta per la reflexió i l’experimentació de formats expositius, des de la creació del projecte Sin Espacio (Asociación Otro Espacio, Mislata, 2009), considera la gestió cultural com una pràctica amb la que produir subjectivitats des de i per al context, un lloc confortable per al diàleg i la creació d’afectes.
  • Esther Alba. Llicenciada en Geografia i Història, especialitat en Història de l’Art, i doctora en Història de l’Art, és professora del departament d’Història de l’Art de la Universitat de València. La seua activitat investigadora se centra en l’estudi i l’anàlisi de la museologia i la museografia i la crítica de l’art, amb especial atenció a l’art contemporani i al patrimoni cultural vinculat a l'intercanvi i difusió d'idees i coneixement, des de la perspectiva dels estudis visuals i la perspectiva de gènere. Compta amb nombroses publicacions especialitzades i ha dirigit projectes d'investigació. També fa classe en els màsters universitaris en Patrimoni Cultural i en Història de l'Art i Cultura Visual, ambdós de la Universitat de València, i és professora i codirectora del Màster en Anàlisi i Diagnòstic d'Obres d'Art i en el Màster PERMEA (Programa Experimental de Mediació i Educació a través de l'Art) organitzat per la Universitat de València i el Consorci de Museus de la Comunitat valenciana.
    En l'actualitat és Management Committee Member del COST EuroWeb (UE), vocal del Patronat del Museu de Belles arts de València i de la Fundació de Disseny, i és la vicerectora de Cultura i Esport de la Universitat de València.