
Equip de neteja del Campus de Burjassot és una narració sonora articulada des de la mediació artística que convida a conèixer la feina que fan les treballadores de la neteja de la Universitat de València, una tasca imprescindible perquè la comunitat universitària puga dur a terme les seues tasques.
En aquest arxiu sonor sentim les veus de Mabel, Pili, Dolores, Estela, Pilar, Jenny i Araceli, que ens conten com és la seua jornada laboral: quins estris i quin uniforme les acompanyen; quines lesions pateix el cos a causa dels moviments que fan de forma repetitiva; quines instruccions reben i com treballen en espais complexos, com ara els laboratoris de química; com es relacionen amb la resta de persones que habiten les facultats, i, finalment, quina relació estableixen entre elles com a companyes.
Projecte realitzat amb la il·lustradora Elena Llamas Aliaga i amb la col·laboració de Mabel Fuster, María del Pilar Martínez, María Dolores Muñoz, Estela Cerverón, Pilar Lafuente, Jennifer Pradillo i Araceli Ruiz (personal de neteja del Campus de Burjassot) en la fase de mediació que comporta la producció de l’obra.
Voces que cuidan és un projecte artístic i de mediació cultural creat per Elena Sanmartín i Santiago Fernández que té com a objectiu recollir i arxivar el relat de les treballadores professionals de les cures. Aquest s'ha desenvolupat a través de Residències artístiques de l'Ajuntament de València i Cultura Resident del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana amb la residència en el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC).