Universitat de ValènciaServei d'Informació i Dinamització Logo del portal

‘inflación’, de Escif + brilloysabor

  • 19 d’octubre de 2022
Mural realitzat per Escif

La inflació, en economia, és l’augment generalitzat i sostingut dels preus dels béns i els serveis existents en el mercat durant un període determinat de temps. Quan el nivell general de preus puja, amb cada unitat de moneda s’adquireixen menys béns i serveis. És a dir, la inflació reflecteix la disminució del poder adquisitiu de la moneda: una pèrdua del valor real del mitjà intern d’intercanvi i unitat de mesura d’una economia.

Escif

València, 1980. Pintor muralista, actiu en l'escena de l'art al carrer des de finals dels anys 90. El seu treball se centra principalment en la ressignificació de la ciutat i s'empara en la màxima que la vida sempre serà més interessant que l'art.

+ Brilloysabor és un estat de producció i creació artística format a principis de 2019. Impulsat per l'artista Escif, està integrat per Teresa Juan en la gestió de projectes, Sr. Marmota en l'assistència tècnica i Natalia Jiménez Restrepo en les arts finals. Al seu torn, diferents agents creatius de la ciutat col·laboren de manera intermitent amb l’estudi.