Universitat de ValènciaServei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Què fas aquest estiu? Ajudes DRAC Estiu 2022

  • 11 de maig de 2022
Image de la noticia

En breu s’obrirà la convocatòria de les ajudes per a la mobilitat DRAC Estiu. Aquest programa afavoreix la participació de l’estudiantat en cursos formatius o activitats d’estiu que estiguen organitzats per les universitats de la Xarxa Vives i que siguen presencials.  

Les ajudes DRAC Estiu serveixen per a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament derivades de la participació en l’activitat. Per a sol·licitar-les, cal estar matriculat en estudis oficials de la Universitat de València i fer el curs fora de la comarca de residència i fora del campus on s’estudia, entre d’altres requisits detallats en les bases. La informació de la convocatòria ja està disponible a la pàgina web del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i, en breu, s’informarà del període de presentació de sol·licituds. 

Les Ajudes per a la mobilitat DRAC Estiu formen part del programa DRAC que desenvolupa la Xarxa Vives d’Universitats, el qual pretén fomentar la mobilitat acadèmica del col·lectiu d’estudiants entre les universitats integrants de la Xarxa.