Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Oberta la convocatòria de la XXIII Mostra art públic / universitat pública

  • 11 de març de 2020
Art públic universitat pública

Obert el termini per presentar projectes a la vint-i-tresena edició de la Mostra art públic / universitat pública, una iniciativa que aconsegueix transformar l’entorn universitari del campus de Burjassot en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Per tal d’assessorar les persones interessades en presentar propostes, la comissària de la Mostra, Alba Braza, oferirà una sessió informativa el dimecres 1 d’abril.

La convocatòria està adreçada a artistes visuals, de qualsevol nacionalitat o lloc de residència i sense límit d’edat, que poden participar de manera individual o col·lectiva amb una obra site specific per al campus de Burjassot que tinga com a propòsit establir un diàleg entre art i ciència, com a exercici i repte de la cultura contemporània.

El jurat de la Mostra seleccionarà un màxim de sis projectes que rebran una dotació de 2.000 euros per a la seua execució i formaran part de l’exposició que s’inaugurarà el pròxim mes d’octubre al campus de Burjassot. A més a més, amb les reproduccions fotogràfiques de les intervencions exposades, la Universitat editarà un catàleg.

La XXIII Mostra està comissariada per Alba Braza, experta en projectes culturals i mediació artística, que forma part del jurat que valorarà els projectes juntament amb Irene Ballester, crítica d’art i membre del Consell Valencià de Cultura; Sergio Rubira, subdirector de col·leccions i exposicions de l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern), i Norberto Piqueras, responsable d’exposicions del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València.

Per tal d’explicar amb detall i aclarir els dubtes de les persones interessades en participar en la convocatòria, Alba Braza realitzarà una sessió informativa en línia el dimecres 1 d’abril, a les 17 h, a través d'Skype. A més, també es poden consultar dubtes escrivint a artpublic@uv.es.

La Mostra està organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització de la Universitat de València amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport.