Logo de la Universitat de València Logo Servei de Prevenció i Medi Ambient Logo del portal

Vidre domèstic

En principi, aquest tipus de vidre es genera només a les cafeteries dels diferents campus. Aquest vidre s’ha de dipositar als iglús verds per al seu reciclatge.


Vidre que es genera als laboratoris

Aquest vidre no s'ha de llançar MAI als iglús verds, principalment per dues raons:

  • En molts casos és vidre borosilicatat (Pyrex), que no es pot reciclar amb el vidre normal.
  • Pot contenir restes de reactius, amb el perill consegüent.

vidre laboratoris

Aquest tipus de vidre es gestiona per mitjà del servei de retirada de residus de laboratori. Pots demanar els envasos necessaris i les etiquetes (del grup 19) a residus@uv.es

Vidre de laboratori trencat

Aquest vidre es va dipositant als laboratoris. Va dins de recipients amb tancament hermètic, amb una etiqueta del grup 19 i la indicació: “Vidre de laboratori trencat"

Envasos buits de reactius de laboratori

Aquestes ampolles es guarden SENSE TRENCAR dins de contenidors grans amb tancament hermètic. En l'etiqueta (del grup 19) ha de posar: "Envasos buits de vidre"

Vials

Com que són tan menuts, en els vials queda una gran proporció de reactius, per això han de ser tractats separadament de la resta del vidre. En l'etiqueta (del grup 19) ha de posar: "Vials de vidre contaminat".

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies