Logo de la Universitat de València Logo Servei de Prevenció i Medi Ambient Logo del portal

Documentació confidencial en paper

 

L'Àrea de Medi Ambient posa a disposició dels administradors de la Universitat un servei de destrucció de documents amb contenidors segurs de tipus bústia. Aquest servei és prestat per l'empresa adjudicatària Recuperaciones Vila, S.L. Per a sol·licitar la destrucció de documentació i organitzar la seua recollida, envieu la vostra sol·licitud en un correu conjunt a aquests dos destinataris: rvilasl@hotmail.com;residus@uv.es amb la següent informació:

  • Volum del paper a arreplegar
  • Espais dels que disposeu per a dipositar les bústies
  • Adreça d’entrega
  • Persona de contacte
  • Número de telèfon complet per a cridar des de fora de la Universitat

L'empresa acumularà les sol.licituds setmanalment fins als dimecres a les 14 hores, i farà els subministrament i arreplegada de les bústies els dijous. El temps que romanen les bústies als vostres espais pot ser de fins a 4 setmanes. És molt important que informeu a tots els usuaris de les dates a les quals disposaran de les bústies.

   Per al cas d’incidències, l’empresa entrega la clau de la bústia a la persona de contacte, que es    responsabilitzarà de la seua custòdia fins a la recollida de la bústia.

   Aquest servei es presta gratuïtament, el seu cost l’assumeix l'Àrea de Medi Ambient de manera centralitzada.

 

Documentació confidencial en suports informàtics

Si teniu suports informàtics (discos durs, memòries flash) que necessiteu destruir perquè contenen documentació confidencial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a residus@uv.es

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies