Logo de la Universitat de València Logo Servei de Prevenció i Medi Ambient Logo del portal

Aquests residus comprenen monitors, CPU, neveres, microones, telèfons, impressores, ratolins, teclats, escàners, etc.

ordinadors sense servei

Quan es compra un equip nou, el venedor està obligat per llei a retirar l'equip antic. Aquesta retirada no comporta cap sobrecost i és la manera més còmoda i ràpida.

Com a alternativa, quan acumuleu una quantitat considerable d'aparells, podeu sol.licitar la seua recollida a l'Àrea de Medi Ambient emplenant la següent taula d'excel:

Sol·licitud de recollida de RAEEs

i enviant-la per correu a residus@uv.es

Cal remarcar que dins d'aquest sistema, l'empresa no arreplega mobles ni altres objectes, donat que no és una empresa de mudances.

Heu de tenir en compte que cal desplaçar un camió fins a la vostra ubicació, pel que les sol.licituds per a pocs aparells (per exemple, un ordinador i dos monitors) s'atendràn en funció de la logística i la resta de sol.licituds. Els aparells s'han d'acumular a una mateixa ubicació.

S'acumularan les sol.licituds fins arribar a una quantitat suficient, moment al qual organitzarem una recollida que es comunicarà als sol.licitants amb un o dos dies d'antelació.

A títol orientatiu, el temps d'espera fins a la següent recollida és d'entre 1 i 2 setmanes, malgrat que pot arribar a 4 setmanes en funció del material a recollir i la logística. No tindrà cap cost i la recollida es farà a la ubicació que indiqueu a la sol.licitud.

Cal recordar que prèviament els aparells s'hauran de donar de baixa a l'inventari de la UV, que depén del Servei de Comptabilitat i Pressupost.
www.uv.es/contab

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies