Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Professor en classe

Requisits de les persones sol·licitants: estar en situació d’actiu en la Universitat de València com a professorat funcionari dels cossos docents universitaris, contractat doctor (indefinit i interí), col·laborador o ajudant doctor.

Normativa aplicable:

Cal destacar:

  • No es pot obtenir un nou component docent quan ja han estat reconeguts sis components, que és el màxim legal.
  • La docència impartida a temps parcial es computarà aplicant-li un coeficient reductor del 0,5.
  • Els components docents que siguen reconeguts tindran efectes econòmics des de l’1 de gener de 2019.
  • No seran admeses a tràmit les sol·licituds presentades fora de termini i les que no s’hagen presentat en seu electrònica mitjançant el formulari habilitat fins al 31 de desembre.

Termini de sol·licitud: des del 3 fins al 31 de desembre de 2018.

Sol·licituds: es presentaran únicament  per via telemàtica mitjançant la seu electrònica de la UV, on podrà consultar-se l’estat de tramitació de la sol·licitud.

Accés directe a la sol·licitud: s'activarà a partir del 3 de desembre 

 https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menuSEU.jsp?idtramite=PDI_QN18

En el cas de les sol·licituds de primera avaluació, la docència impartida a universitats públiques diferents de la Universitat de València haurà d’acreditar-se adjuntant en arxiu pdf la següent documentació:

  • Certificat de serveis amb contracte de professorat universitari, -expedit per la unitat responsable de la gestió de personal-, en el que conste la categoria, duració i dedicació del contracte. Tanmateix s’haurà d’aportar avaluació de la docència.
  • Pel que fa a la docència impartida durant el gaudi de beques del M.E.C. per a la formació del professorat i del personal investigador u homologades, a més de l’acreditació del gaudi de la beca, s’haurà d’adjuntar necessàriament certificació de la docència impartida.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies