University of Valencia logo Logo Faculty of Social Sciences Logo del portal

Benvinguda a la Facultat de Socials, per a estudiantat de primer curs de Grau, dilluns dia 9 de setembre

  • September 2nd, 2019

El proper dilluns dia 9 de setembre comencen les classes del curs 2019-20. La Facultat de Ciències Socials organitza una jornada de benvinguda, el mateix dilluns 9, destinada a l'estudiantat de primer curs dels graus en Treball Social, Relacions Laborals i Recursos Humans, Sociologia i Doble Grau en Sociologia i Ciències Polítiques. L'objetiu de la jornada és que el nou estudiantat conega la titulació  i la Facultat a la que s'incorpora, els i les professionals que en garanteixen el funcionament, les organitzacions estudiantils i altres vies de participació de l'estudiantat i els recursos de que ofereixen la Facultat i el Campus de Tarongers, en conjunt.

La benvinguda s'efectuarà en dos torns, de matí a les 10 hores (estudiantat matriculat en grups de matí) i de vesprada a les 16 hores (estudiantat matriculat en grup de vesprada) i tindrà inici a l'esplanada que es troba front l'edifici departamental de la Facultat de Ciències Socials, a dins el campus de Tarongers, Oest (Avinguda Tarongers, 4b). Des d'allà, s'efectuaran activitats itinerants per Diferents espais del campus per tal de conèixer-los i, també, per a conèixer els serveis d'atenció a estudiants, diversitat, igualtat, discapacitat, punt violeta, ADR, voluntariat lingüístic i esports, entre altres. També es presentaran les coordinadores i coordinadors curs i titulació i l'equip de govern de la Facultat.

En aquesta jornada de benvinguda, s'arreplegaran els sobres amb documentació de matrícula. Per tant, cal dur el sobre corresponent, a la sessió a la que s'acudisca. Qui no dispose del sobre, el podrà arreplegar en consergeria. La durada màxima prevista de la jornada és de 3 hores per a cada sessió.

Les classes començaran el dimarts dia 10, en els horaris que podeu consultar ací.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy