University of Valencia logo Logo Faculty of Social Sciences Logo del portal

I TU... QUÈ SAPS SOBRE L'AGRESSIÓ SEXUAL?. 24 novembre-17:30 h. online

  • November 10th, 2021

SEXVIOL és un Grup de Treball per a l'estudi de les violències sexuals. Per a informar i aportar solucions a questa xacra social, Esmeralda Ballesteros ens ofereix aquesta xarrada, el dia 24 de novembre on-line. Les persones interessades hauran d'inscriure's en culturasoc@uv.es

SEXVIOL és un Grup de Treball per a l'estudi de les violències sexuals.

Segons les dades consignades en el European Sourcebook on Crime and Criminal Justice Statistics- 5th Edition- 2021, de cada 100 agressions sexuals SOLO ES DENUNCIEN 15, la resta de delictes queden silenciats.

L'agressió sexual és la vulneració de la llibertat sexual d'una persona, utilitzant violència o intimidació. De manera que, qualsevol contacte sexual forçat és AGRESSIÓ SEXUAL.

A Espanya, la definició legal de l'agressió sexual està recollida en l'art. 178 del Codi Penal (Sanció de privació de llibertat d'1 a 5 anys)

Per a informar i aportar solucions a aquesta xacra social Esmeralda Ballesteros ens ofereix aquesta xarrada, el dia 24 de novembre a las 17:30 h. Les persones interessades hauran d'inscriure's en aquest mail: culturasoc@uv.es

Enllaç per a la conferència: