Logo UVFaculty of Social Sciences Logo del portal

IV Fòrum d'ocupació de la Facultat de Ciències Socials-30 de gener 2023

  • January 26th, 2023
Image de la noticia

Per a l'estudiantat de quart de grau i cinquè del programa de doble grau

El dilluns 30 de gener de 2023 tindrà lloc el IV Fòrum d'ocupació i emprenedoria de la Facultat

de Ciències Socials, organitzat pel nostre Centre amb UVocupació. És una ocasió per a conèixer de primera mà vies i propostes per a l'ocupació en els diferents perfils professionals a què dona eixida la formació oficial de grau que impartim.

Per a l'estudiantat de quart de grau i cinquè del programa de doble grau l'activitat será reconeguda en l'avaluació de pràctiques curriculars, sempre que es visiten almenys cinc estands i que es participe com a mínim en una conferència.

Per a participar al fòrum cal seguir les següents instruccions:

- Abans del fòrum

1. Accedeix o registra't al web http://www.uv.es/bolsadetrabajo

2. Entra a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria Online" dins la teua fitxa i tria el 2Fòrum de la Facultat de Ciències Socials (30/1/2023)".

3. Selecciona les activitats del matí (de 9 a 12h) o les activitats de la vesprada (de 16 a 18h). Si hi ha diferents activitats simultànies, selecciona la que més s’ajuste al teu perfil formatiu. Pots veure el programa d’activitats a: https://links.uv.es/0K9bOSh. IMPORTANT: No canvies l'adreça de correu electrònic en comprar els tiquets, ja que ha de coincidir l'adreça amb la registrada en la base de dades de UVocupació.

4. En inscriure't, rebràs a la teua adreça electrònica un codi QR, en arxiu adjunt, per tal d'accedir-hi el dia del Fòrum.

- Durant el fòrum

1. Valida el codi QR a l’entrada de l’activitat (hi haurà personal d’UVocupació)

2. Interacciona a partir de les 12h amb un mínim de 5 empreses/entitats situades a l’exterior

de la facultat. L'assistència es registrarà mitjançant els QR que hi haurà en tots els estands que visites. Cada empresa/ entitat tindrà el seu propi codi QR. Caldrà  llegir-lo i emplenar les dades que es sol·liciten al formulari de cada estand

- Després del fòrum

1. Rebràs un correu per a que empleneu un qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment

2. A partir de la data indicada en este correu, podràs accedir a un certificat  d’assistència dins la teua fitxa d'UVocupació (http://www.uv.es/bolsadetrabajo).

Tota la informació sobre el Fòrum d’ocupació de Ciències Socials és al següent web: https://links.uv.es/aJg0s3F

Per a resoldre qualsevol dubte, podeu contactar amb UVocupació a través de l'adreça de correu uvforo@uv.es i/o el telèfon 961625901/11.