Logo UVFaculty of Social Sciences Logo del portal

La Facultat de Ciències Socials participa en un projecte d'innovació interuniversitari

  • August 29th, 2022
Image de la noticia

Jornada 5 d'octubre al Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Socials

L’objectiu és contribuir en l’eradicació de les violències masclistes digitals per tal d’afavorir unes relacions digitals lliures i segures a través de l’aprenentatge servei (ApS).

Es treballarà per a l’adquisició de coneixements per part d’alumnat universitari perquè puguen dissenyar i dinamitzar activitats per a instituts d’educació secundària o per altres entitats on hi participen joves, com són els casals i/o els centres cívics.

Aquestes activitats tindran com a principal objectiu que adolescents i joves prenguen consciència sobre quines són les violències masclistes digitals existents i adquireixin eines per protegir-se i fer-hi front, contribuint a la seva eradicació.

El projecte està liderat i coordinat pel CEFOCID-COPOLIS. Centre de Formació Contínua i Innovació Docent de la Universitat de Barcelona del que forma part la professora Sandra Obiol (Dept. Sociologia i Antropologia Social) des de la seua constitució. Hi participen també la Universitat de Girona, la Universidad de Castilla la Mancha i la Universidad de la Plata a l’Argentina. En total 22 persones investigadores i docents i s'hi veuen implicades un total de 27 assignatures.

Més informació: http://www.ub.edu/rimda/content/cefocid-copolis

T’invitem a participar el dia 5 d’octubre al Saló d'Actes