Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Un munt d'insectes al ConecTalk del 28 de novembre a la Fundació Cañada Blanch

  • 26 de novembre de 2018
Image de la noticia

La Fundació Cañada Blanch consolida més d'un quart de segle de dedicació a la difusió de la ciència i de la cultura amb noves conferències.

El XI Cicle ConecTalks començà dimecres passat 14 de novembre i ha estat organitzat una vegada més pel professor Vicent Martínez, Catedràtic d'Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València, i compta amb la col·laboració de la Institució Alfons el Magnànim, la Generalitat Valenciana, així com de l'Observatori Astronòmic i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació-Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Continuant amb aquest espai de trobada d'investigació i divulgació, Joaquín Baixeras parlarà dels insectes el 28 de novembre a les 19:00 hores en la seu de la fundació.

En aquest segon ConecTalks, Un munt d’insectes: ciència, cultura i biodiversitat, es posarà l'accent en aquests éssers vius presents des de fa més de 300 milions d'anys en un medi ambient cada vegada més degradat i que demostra contínuament el millor i el pitjor del que la naturalesa ha d'oferir.

Data: 28 de novembre
Hora: 19:00 hores
Lloc: Fundació Cañada Blanch, Carrer de Jorge Juan, 4, 46004 València

Imatges: