Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Suport als Instituts de Paterna Logo del portal

Per a accedir fora de l'horari establit per als dies laborables, tant al pàrquing com als edificis, és necessari comptar amb l'autorització d'accés en dissabte (Edifici Capçalera i altres portes exteriors) o accés 24 hores (Edifici Capçalera) per part del director corresponent, i haver-lo comunicat a la consergeria de l'Edifici de Capçalera d'acord amb el protocol establit.

Excepcionalment, si estiguera justificat i fora necessari eixir o entrar al pàrquing fora d'aqueix horari, els usuaris haurien de contactar, a través dels intercomunicadors situats al costat de les barreres d'entrada en el c/ Catedràtic José Beltrán, amb el personal del servei de vigilància, que alçarà la barrera de manera manual.

En qualsevol cas, sempre que s'accedisca fora de l'horari laborable (dl.-div. veure a partir de les 21,00 h i caps de setmana), els usuaris han de signar les fulles d'entrada/eixida que sempre hi ha dipositades en la cartel·la de consergeria, independentment que el seu accés es realitze mitjançant targeta o sense ella.