• Rectorat
Estudiants

OBERT TERMINI DE SOL·LICITUD DE BEQUES PER AL CURS 2017/2018

Des del RCC Harvard University s'ofereixen beques d'investigació per a professors de la Universitat de València, així com beques d'estudis de postgrau per a estudiants.

Per al PDI, les beques i places d’investigació ofereixen l’oportunitat de desenvolupar projectes de recerca provats per un departament o centre de Harvard University.

 

La concessió de la beca suposa convertir-se en ‘Fellow’ del Real Colegio Complutense de Harvard, disposant d’un espai de treball prop del campus principal d’aquesta universitat líder internacional, així com les condicions necessàries per tal de poder desenvolupar la recerca, gaudint pràcticament de tots els privilegis del professorat i estudiants de Harvard University.

 

Tota la informació relativa a les condicions per poder concórrer a la convocatòria 2017-2018 estan disponibles a la web

Fecha de actualización: 14 de octubre de 2016.

 
 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies