IV edició del Curs d'emprenedoria creativa

 

Període de l'esdeveniment: De 16 de de novembre de 2021 a 3 de de desembre de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Online

 
Descripció:

El curs enfoca l'emprenedoria com un procés creatiu, un instint humà fonamental que tots tenim i que podem desbloquejar. Durant el curs s'apliquen els conceptes del procés creatiu: observació, prototipat, iteració i gestió del fracàs amb l'objectiu d'acostar-se a la idea de pensar com una startup. Durant el curs es desenvoluparan habilitats associades a l'emprenedoria com el pensament creatiu, el pensament reflexiu, l'aprenentatge col·laboratiu o les habilitats comunicatives.

El Curs d'emprenedoria creativa serà impartit una vegada més per Javier Pagán, director de la Fundación Activa-t, i està obert a totes les persones matriculades en qualsevol grau, màster o doctorat de la Universitat de València durant el curs 2020-21.

Banco Santander, a través de Santander Universidades, finança les 40 beques per a cobrir les despeses de matrícula del curs. El termini per a sol·licitar-les finalitza el pròxim 3 de desembre, i tota la informació sobre el procés d'inscripció i sol·licitud d'ajudes es pot consultar en aquest enllaç.

 
Organitza:

Campus UVemprén-Santander Universidades.

 

Contacta: uvempren@uv.es

 
Més informació: