La Nau dels Estudiants 2020

 
La Nau dels Estudiants

Període de l'esdeveniment: d' 1 de de juliol de 2020 a 11 de de setembre de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 09:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: En línia

 
Descripció:

De l’1 de juliol al 30 d’agost està oberta la matrícula per als cursos de La Nau dels Estudiants, una proposta formativa que proporciona a l’estudiantat un conjunt de coneixements pràctics i recursos útils per a l’experiència acadèmica. La iniciativa, que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), es farà de l’1 a l’11 de setembre de 2020, abans de l’inici del curs acadèmic. 

Enguany, seguint les recomanacions de les diferents instàncies educatives i sanitàries per al moment actual, se celebrarà en modalitat en línia. A més, el programa s’ha reduït a 6 cursos: Com millorar les tècniques d’estudi, Estratègies i tècniques d’expressió oral en l’àmbit acadèmic i professional, Elaborar i escriure un projecte, Gestió de la informació: les bases de dades, Traure partit als fulls de càlcul i Construint masculinitat(s) en el context universitari.

Els cursos de La Nau dels Estudiants tenen una durada de 20 h i un reconeixement acadèmic d’1 crèdit ECTS, excepte el curs Construint masculinitat(s) en el context universitari (gratuït, de 10 h de durada i sense reconeixement acadèmic). Per a l’obtenció del certificat corresponent, cal acomplir les condicions de verificació que s’han establert per a cada curs i superar-lo amb la valoració d’aprofitament.

 
Organitza:

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

www.uv.es/sedi

 

Contacta: nauest@uv.es

 
Més informació: