Vint beques per al III Congrés "Xàtiva: Història, Cultura i Identitat"

 
Congrés Castells en l'aire

Període de l'esdeveniment: De 12 de de setembre de 2018 a 4 de d’octubre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Convent de Sant Domènec de Xàtiva

 
Descripció:

L’Ajuntament de Xàtiva ofereix 20 beques d'assistència al II I Congrés XÀTIVA: HISTÒRIA, CULTURA i IDE NTITAT Castells en l’aire [Els castells en la Història i la ficció]

El congrés tindrà lloc a la ciutat de Xàtiva els dies 16, 17, 18 i 19 d’octubre de 2018. El programa del congrés es pot consultar en: http://xativacult.com/

Les beques cobriran l'allotjament de tres nits (dimarts16, dimecres 17, i dijous 18 d’octubre) al nucli històric de Xàtiva per a 20 estudiants.

Els becaris es comprometen a arribar a Xàtiva al llarg del dimarts 16 d’octubre i a assistir a les diferents sessions del congrés fins a la seua clausura.

A canvi, rebran un certificat oficial on constarà la seua condició de beneficiaris d'una beca d'assistència i el còmput d'hores presencials del congrés.

Els interessats han d'enviar la següent documentació:

1. Document nacional d’identitat (o similar) escanejat.

2. Breu carta de presentació on conste el perfil del sol·licitant, la seua formació acadèmica i les raons per les quals vol assistir al congrés.

Aquesta documentació ha d'arribar al correu congresxativa@gmail.com abans del 4 d’octubre.

Dos dies després, es donarà a conèixer a la web del congrés el nom dels 20 becaris seleccionats. Aquestes 20 persones hauran de confirmar la seua acceptació de la beca fins tres dies després de la seua publicació.

 
Organitza:

Ajuntament de Xàtiva amb la col·laboració de la Universitat de València..

 

Contacta: congresxativa@gmail.com

 
Més informació: