
Data: 7 de de novembre de 2018 de 12:00 a 14:00. Dimecres.
Lloc de realització: Aula Magna. La Nau (Universitat, 2)
Alimentació, sotenibilitat i cultura
II Foro Ars Frumentària
12:00h Inauguració
Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Esport, Universitat de València
Juan Carlos Moltó, Degà Facultat de Farmàcia, Universitat de València
12:15h Taula-Debat “Pesca Sostenible / Peix de Rebuig"
Amb la participació de:
Raúl Resino, Rest. Raúl Resino * Estrella Michelín (Benicarló, Castelló)
Jordi Mañes, professor de Nutrició i Bromatología de la Facultat de Farmàcia Universitat de València
Dori Monzonís, Tyrius Associació Valenciana de Consumidors i Mestresses de Casa
Carmen Picot, Consum, executiva de Relacions Institucionals i RSE.
Presenta i Modera: Manuel Toharia
Entrada gratuïta, aforament limitat
Gastrónoma. Vicerectorat de Cultura i Esport. Oceanogràfic. Consum. Facultat de Farmàcia.
Contacta: cultura@uv.es