Alimentació, sotenibilitat i cultura

 
II Foro Ars Frumentària. Centre Cultural La Nau

Data: 7 de de novembre de 2018 de 12:00 a 14:00. Dimecres.

 

Lloc de realització: Aula Magna. La Nau (Universitat, 2)

 
Descripció:

Alimentació, sotenibilitat i cultura

II Foro Ars Frumentària

12:00h Inauguració

Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Esport, Universitat de València

Juan Carlos Moltó, Degà Facultat de Farmàcia, Universitat de València

12:15h Taula-Debat “Pesca Sostenible / Peix de Rebuig"

Amb la participació de:

Raúl Resino, Rest. Raúl Resino * Estrella Michelín (Benicarló, Castelló)

Jordi Mañes, professor de Nutrició i Bromatología de la Facultat de Farmàcia Universitat de València

Dori Monzonís, Tyrius Associació Valenciana de Consumidors i Mestresses de Casa

Carmen Picot, Consum, executiva de Relacions Institucionals i RSE.

Presenta i Modera: Manuel Toharia

Entrada gratuïta, aforament limitat

 
Organitza:

Gastrónoma. Vicerectorat de Cultura i Esport. Oceanogràfic. Consum. Facultat de Farmàcia.

 

Contacta: cultura@uv.es

 
Més informació: