Inscripció al IV Concurs Cultura Financera. XIII Dia Mundial de l'Estalvi

 
Inscripció al IV Concurs Cultura Financera. XIII Dia Mundial de l'Estalvi

Període de l'esdeveniment: De 8 de de desembre de 2023 a 17 de de maig de 2024. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Online

 
Descripció:

El concurs consistirà en l'elaboració d'un vídeo de màxim 3 minuts en el qual s’aborden de manera didàctica i amb un llenguatge simple algun dels temes que el concurs planteja. Els treballs es faran en grup d'un mínim de 2 i fins a 4 estudiants dirigits per un/a professor/a.

Dirigit a estudiants matriculats en algun dels dos últims cursos de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o algun dels dos cursos de Batxillerat a la Comunitat Valenciana

La inscripció es realitzarà a través del següent formulari de Tiqueting pel professor/a responsable de l'equip participant. En el formulari Tiqueting s'inclourà l'autorització de cessió d'imatges (una per participant) i el vídeo en mp4 i format horitzontal.

En cada formulari, els arxius (com a imatges, vídeos o documents) han de tindre una grandària màxima de 20MB cadascun, i la suma total de tots els arxius no ha d'excedir els 50MB.

El termini per a la inscripció i el lliurament de treballs començarà el dia següent a la publicació del extracte de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana fins al 17 de maig de 2024 (ambdós inclosos).

 
Organitza:

Facultat d'Economia.

 

Contacta: Secundariafde@uv.es