Oberta la inscripció al cicle "Planta't a la cuina" en el Jardí Botànic UV

 
Planta cuina JBUV

Període de l'esdeveniment: De 21 de d’octubre de 2024 a 27 de de maig de 2025. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Jardí Botànic de la Universitat de València

 
Descripció:

Planta’t a la cuina, és un nou cicle per descobrir la diversitat vegetal que ens ofereix la nostra terra a l’hora d’elaborar delicioses receptes sostenibles, per cuidar de la nostra salut i la del planeta.

 

PROGRAMACIÓ

31/10  FERMENTATS DELICIOSOS PER A LA TEVA SALUT. PDM: 14/10

28/11  DOLÇOS CASOLANS AMB SABORS DE TEMPORADA. PDM: 11/11

19/12  VIATGE CULINARI PEL MÓN DES DE L’HORTA VALENCIANA. PDM: 02/12

30/01  SUCS I SOPES REVITALITZANTS PER A COMENÇAR L’ANY. PDM: 13/01

27/02  CUINA VEGGI: PLATS PLES DE COLOR I SABOR. PDM: 10/02

27/03  DE L’HORTA A LA TEUA CARMANYOLA: SABORS FRESCOS. PDM: 10/03 

10/04  VERD I DELICIÓS: RECEPTES PER A UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE. PDM: 24/03

29/05  IDEES PER APROFITAR ELS EXCEDENTS DE L’HORTA. PDM: 12/05

PDM: Primer dia de matrícula 

 
Organitza:

Jardí Botànic de la Universitat de València.

https://www.jardibotanic.org/

 

Contacta: cicbotanic@uv.es

 
Més informació: