
Període de l'esdeveniment: De 21 de d’octubre de 2024 a 27 de de maig de 2025. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.
Lloc de realització: Jardí Botànic de la Universitat de València
Planta’t a la cuina, és un nou cicle per descobrir la diversitat vegetal que ens ofereix la nostra terra a l’hora d’elaborar delicioses receptes sostenibles, per cuidar de la nostra salut i la del planeta.
PROGRAMACIÓ
31/10 FERMENTATS DELICIOSOS PER A LA TEVA SALUT. PDM: 14/10
28/11 DOLÇOS CASOLANS AMB SABORS DE TEMPORADA. PDM: 11/11
19/12 VIATGE CULINARI PEL MÓN DES DE L’HORTA VALENCIANA. PDM: 02/12
30/01 SUCS I SOPES REVITALITZANTS PER A COMENÇAR L’ANY. PDM: 13/01
27/02 CUINA VEGGI: PLATS PLES DE COLOR I SABOR. PDM: 10/02
27/03 DE L’HORTA A LA TEUA CARMANYOLA: SABORS FRESCOS. PDM: 10/03
10/04 VERD I DELICIÓS: RECEPTES PER A UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE. PDM: 24/03
29/05 IDEES PER APROFITAR ELS EXCEDENTS DE L’HORTA. PDM: 12/05
PDM: Primer dia de matrícula
Jardí Botànic de la Universitat de València.
Contacta: cicbotanic@uv.es