University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

682 estudiants i 139 docents participen en la nova edició d’Idees MOTIVEM en equip que organitza la UV amb el suport del programa LLAMP 5UCV de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Els estudiants es troben  treballant en les seues idees, repartits en 161 equips interdisciplinars.

«Idees MOTIVEM en equip» és la denominació a la Universitat de València de la segona fase de l'activitat «Aula Emprén». Aquesta activitat dona suport al desenvolupament d'idees en equip d’iniciatives emprenedores i socials, per a estimular la creativitat de l’alumnat i millorar la seua empleabilitat. La fase II premiarà les tres millors iniciatives amb un premi econòmic de 900 €, que competiran posteriorment en un concurs interuniversitari amb la resta d’universitats públiques valencianes.

La convocatòria és possible gràcies a la col·laboració entre la Universitat de València i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, per a la posada en marxa del programa LLAMP 5UCV_Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible. 

La informació del programa pot consultar-se en aquest enllaç